Moderní česká cukrařina /
Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro brit...
Hlavní autor: | Maršálek, Josef, 1982- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha
Nakladatelství XYZ
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01459nam a22003497i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 129383 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20201230125527.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 200213s2020 xr a e f 000 0 cze d | ||
020 | |a 9788075976246 |c Kč 369,00 | ||
040 | |a LTG001 |b cze |e rda |d LTG001 | ||
041 | |a cze | ||
044 | |a xr |c CZ | ||
080 | |a 641.85 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Maršálek, Josef, |d 1982- |7 xx0240765 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Moderní česká cukrařina / |c Josef Maršálek |
250 | |a 1. vydání | ||
260 | |a Praha |b Nakladatelství XYZ |c 2020 | ||
300 | |a 189 stran : |b barevné ilustrace ; |c 24 cm | ||
520 | |a Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. |b Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu. Nakladatelská anotace. Kráceno. | ||
650 | 0 | 7 | |a moučníky |7 ph115366 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a dezerty |7 ph114308 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a cakes |
650 | 0 | 9 | |a desserts |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 9 | |a cookbooks | |
910 | |a LTG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 129383 | ||
993 | |0 0 |1 433330310435 |2 ddc |4 0 |6 KRE_641_850000000000000 |7 0 |9 240590 |a 0.00 |b 0 |c 328104 |d 2020-12-30 |e 0 |f KRE |g KRE 641.85 |h 369.00 |i -1 |l KRE |r 2020-12-30 |t 5 |w 2020-12-30 |y KN |