Ryby, drůbež, zvěřina /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Vydáno: (2021)
Grilování : tipy a postupy krok za krokem /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Další autoři: | Vaňková, Jana, Bílek, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
[Prakul Production, s.r.o.],
2022
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Ryby, drůbež, zvěřina /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Vydáno: (2021) -
Gastrokroužek : spojilo nás jídlo /
Autor: Hejlík, Lukáš, 1980-
Vydáno: (2018) -
Domácí levandulová kuchařka /
Autor: Rubášová, Petra, 1970-
Vydáno: (2020) -
Jedlé dárky od rebarboraskitchen /
Autor: Říhová, Barbora
Vydáno: (2017) -
Svatojanský lunární kalendář /
Autor: Lukášková, Martina, 1971-
Vydáno: (2018)