Wok : [více než 100 nepostradatelných receptů]
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidáva...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
c2009
|
Edice: |
Recepty na každý den
|
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Křešice
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
433330300056 | 300056 | 641.55 | (unknown) | Dostupné | 2x |