Wok : [více než 100 nepostradatelných receptů]

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidáva...

Full description

Format: Book
Language: Česky
Anglicky
Published: Praha : Slovart, c2009
Series: Recepty na každý den
Subjects:
Wok
Conspectus: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiťte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešu, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu.
Item Description: Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Physical Description: 240 s. : barev. il. ; 16 cm
ISBN: 9788073912444