Wok : [více než 100 nepostradatelných receptů]
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidáva...
Format: | Book |
---|---|
Language: | Česky Anglicky |
Published: |
Praha :
Slovart,
c2009
|
Series: |
Recepty na každý den
|
Subjects: | |
Conspectus: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: |
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiťte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešu, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu. |
---|---|
Item Description: |
Přeloženo z angličtiny Obsahuje rejstřík |
Physical Description: |
240 s. : barev. il. ; 16 cm |
ISBN: |
9788073912444 |